Pestrá bageta
l foto: M&F
Máte chuť na obloženú bagetu? Zabudnite na šunku, salámy, klobásku či iné tradičné suroviny! Pripravte si celozrnnú bagetu, ktorá poteší nielen vaše chuťové bunky, ale aj pastvou pre oči.
Suroviny
- 1 celozrnné pečivo (bageta)
- 1 vajce uvarené natvrdo
- 1/2 čerstvej papriky
- 2 šalátové listy
- soľ, biele mleté korenie
- 120 g nízkotučného tvarohu
- 1 polievková lyžica nahrubo pokrájanej žeruchy.
Postup
Vajíčko uvarené natvrdo pokrájajte na tenké kolieska. Papriku pokrájanú na malé kocky zmiešajte s tvarohom, pokrájanou žeruchou, soľou a bielym mletým korením. Prekrojenú bagetu natrite tvarohom, obložte potrhanými šalátovými listami a vajíčkom.