Pestrá bageta

l foto: M&F

Pestrá bageta

Máte chuť na obloženú bagetu? Zabudnite na šunku, salámy, klobásku či iné tradičné suroviny! Pripravte si celozrnnú bagetu, ktorá poteší nielen vaše chuťové bunky, ale aj pastvou pre oči.

Suroviny

  • 1 celozrnné pečivo (bageta)
  • 1 vajce uvarené natvrdo
  • 1/2 čerstvej papriky
  • 2 šalátové listy
  • soľ, biele mleté korenie
  • 120 g nízkotučného tvarohu
  • 1 polievková lyžica nahrubo pokrájanej žeruchy.

Postup

Vajíčko uvarené natvrdo pokrájajte na tenké kolieska. Papriku pokrájanú na malé kocky zmiešajte s tvarohom, pokrájanou žeruchou, soľou a bielym mletým korením. Prekrojenú bagetu natrite tvarohom, obložte potrhanými šalátovými listami a vajíčkom.